home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter

Wandel mee naar de toekomst

Ga samen met de projectleiders van Interleuven op pad doorheen jouw dorpskern.

Tijdens de wandelingen wordt stilgestaan bij enkele interessante plaatsen en projecten in de dorpskernen, aan de hand waarvan we in gesprek gaan over de toekomst van de dorpskernen. Per kern wordt één wandeling georganiseerd door Interleuven.

Je kan je niet meer inschrijven

De wandelingen zullen een 2-tal uur in beslag nemen. De gemiddelde lengte van een wandeling is vier kilometer, waarbij op verschillende plaatsen wordt gestopt om duiding te geven en het gesprek aan te gaan.

Voor wie er niet bij kan zijn tijdens het moment van de wandeling in zijn kern, worden de wandelingen online beschikbaar gesteld via dit platform. Zo kan iedereen die dit wenst de wandeling ook zelfstandig afleggen en online feedback insturen.

Inschrijven kan via de inschrijvingsknop. Na de inschrijving worden de deelnemers op de hoogte gebracht van de afspraaklocatie. Gezien volgens de geldende corona-maatregelen wandeling slechts in beperkte groep worden toegelaten, vragen we om zeker vooraf in te schrijven. Zo kunnen we vooraf een inschatting maken van het aantal deelnemers en deze opdelen in kleine groepjes. Let op: per persoon (van het gezin) moet er worden ingeschreven.

Data dorpswandelingen

Zaterdag 16 januari 2021 10u: Nieuwrode

Zondag 17 januari 2021 10u: Holsbeek-plein (volzet)

Zondag 17 januari 2021 14u: Holsbeek (volzet)

Zondag 24 januari 2021 10u: Kortrijk-Dutsel (volzet)

Zondag 24 januari 2021 14u: Sint-Pieters-Rode (volzet)

Deel op facebook
Deel op twitter