Skip to main content
home-page
Deel op facebook
home-page
Deel op facebook

Ronde Tafel van het Klimaat

                                                                

 

De Ronde Tafel van het Klimaat is een burgerparticipatieproject dat inwoners wil samenbrengen om met elkaar in dialoog te gaan over klimaatgerelateerde thema's, mekaar te inspireren met ideeën en initiatieven in onze eigen gemeente. Met de Ronde Tafel van het Klimaat willen we samen onze schouders zetten onder kleine en minder kleine initiatieven waarbij burgers aan het stuur zitten.

Het is een gezamenlijk initiatief van Interleuven en de gemeente Holsbeek dat begeleid werd door een team van Möbius/2BeFutureFit.

Ondertussen werkt het Kern Actieteam (KAT) zelfstandig en werden reeds verschillende initiatieven die op de Ronde Tafel gelegd werden, opgestart of gerealiseerd: VELT Holsbeek, Fietsbieb Holsbeek, Tuinendelen, Zonnepalen op het WZC met ECoOB, verdeling zaad voor bloemenakkertjes, opstart voedselbossen, klimaatcoaches, ...

Momenteel loopt er een oproep voor nieuwe projectjes om je buurt te vergroenen. Dien je idee in voor 30/09 via deze link.

Iedereen (burgers, verenigingen, scholen, wijken, ondernemingen, ...) blijft meer dan welkom om mee te doen! Kom je ook naar de Ronde Tafel op 29 september? Je kan er meteen je ideeën delen die je hebt opgedaan in de duurzame week. Schrijf je hier in. 

Terug naar de duurzame helden